EN
asiantuntija
palvelut
ASIANTUNTIJA
PALVELUT
Aivot hereille ja haaste pöytään
Moninpeliä.

Tuotamme koulutukset ja seminaarit halutusta aiheesta täysin uudella tavalla. Me haluamme ymmärtää aina asiakkaan todelliset tarpeet, jotta voimme lähteä ratkaisemaan oikeita asioita.
Kaikkien asiantuntijapalveluidemme kulmakivenä on toiminnallisuus ja sen yhdistäminen teoriaan. Muokkaamme meille annetut aiheet pelillisiksi kokonaisuuksiksi, jotka lisäävät aina samalla ryhmäytymistä ja yhteisöllisyyttä.

Koulutuspatterissamme on myös perinteisempiä luentosaliin sopivia koulutuksia. Emme kuitenkaan koskaan vain luennoi, vaan kaiken avaimena on työyhteisön osallistaminen toiminnallisuuden ja mukaansatempaavien, todetusti kehittävien harjoitusten kautta.

Kun haussa on esim:
Työyhteisötaitojen kehittäminen
Ratkaisu työyhteisön ongelmaan
Askelmerkkien määritteleminen tulevaan
Toimivat ja tehokkaat työtavat
Työhyvinvointi, jaksaminen
Vuorovaikutustaidot
Yhteenhitsautuminen muutoksessa


Tutustu alla ratkaisumalliemme perusrakenteeseen tai ota suoraan yhteyttä. Tulemme mielellämme kertomaan lisää!

Heikki "Hessu" Närvänen
Seikkailutirehtööri, yrittäjä
heikki.narvanen@amazingcity.fi
puh. 0400 734 174
whatsapp 24/7
Kaisa Tuomarla
Seikkailutirehtööri, kouluttaja, R&D
Anna meille haaste

Ratkaisu:

Team Builders
Sopimuksen mukaan
Tilan mukaan
Vakiopaikat / oma paikkatoive!
suomi / englanti / kysy muita!
Hinta alk.
kysy!
"Yhdessä" on enemmän kuin yhdessä!

Työelämätaidoilla ja tiimitaidoilla on tutkitusti suora yhteys tuottavuuteen.

Team Builders-päivän aiheina ovat esim. vuorovaikutustaidot, ryhmätyötaidot, itseohjautuvuus, palautteen antaminen ja vastaanottaminen, muutos ja siihen reagoiminen, positiivisen ja negatiivisen asenteen vaikutus, tiimin roolitukset ja yhteistoiminnalliset työtavat.

Koulutuksemme painottuvat osallistamiseen ja eroavat siksi perinteisistä kalvosulkeisista. Koulutuspäivämme sisältävät runsaasti toiminnallisia harjoituksia, työpajoja, keskusteluja ja aktivointia. Tekemällä oppii ja paras asiantuntijuus löytyy omasta työyhteisöstä: me kaivamme sen esiin!

Team Builders- päivän jälkeen saatte mukaanne työkalupakin, jolla muuttaa tieto näkyviksi teoiksi ja käyttäytymiseksi työyhteisössä.

Esimerkkejä Team Builders-koulutuksistamme: 

2-3 h Ryhmätyötaidot ja vuorovaikutus: täsmäkoulutus toiminnallisin tehtävin, sisältöä
2-3 pv Syventävät työyhteisötaidot. Kattava koulutus työelämätaidoista ja niihin vaikuttavista tekijöistä, runsaasti työpajoja ja harjoituksia.

Amazing Experts
2–6 h
20–300 hlö
Vakiopaikat / oma paikkatoive!
suomi / englanti / kysy muita!
Hinta alk.
kysy!
Oivalluksia ja tuloksia tiimipelillä!

Testatusti moneen tarkoitukseen venyvä, kaupunkiseikkailun pohjalle rakennettu toiminnallinen asiantuntijuuspäivä. Tuotamme keskustaan toiminnallisen "pelikentän", jonka rasteilla käsitellään asiakkaan omia aiheita, sisältöjä ja teemoja tai keskitytään puhtaasti ryhmädynamiikan keskeisiin elementteihin. Joko kisaillen tai oppien - tai molempia! Keskiössä on kuitenkin haluttu koulutus ja ryhmä, ei yksilön suorite. Seikkailu päättyy aina yhteiseen loppupurkuun, jossa käydään päivän sisältö kuvamuistoineen ja oppimistuloksineen läpi hersyvällä ja mieleenpainuvalla tavalla.

Tästä perehtymis– ja koulutuspäivästä olemme toteuttaneet asiakkaan toiveesta myös luontoversioita, joita tuotamme noin 120 henkilöön asti puistoon ja metsään.