EN
asiantuntija
palvelut
ASIANTUNTIJA
PALVELUT
Aivot hereille ja haaste pöytään
Moninpeliä.

Henkilöstö, tiimi, työryhmä: ihmisiä ja yhteistyötä. Miltei minkä tahansa työyhteisötavoitteen toiminnallistaa tai pelillistää. Ei tuloskilpailuna tai parhaan suoriutujan esiinnosteluna vaan yhteisen tekemisen kautta.

Kun haussa on:
Työyhteisötaitojen kehittäminen
Ratkaisu johonkin ongelmaan
Askelmerkit tulevaan
Toimivat ja tehokkaat työtavat
Työhyvinvointi 


Mikä tahansa toiminnallistamisen lähtökohta onkaan, prosessi tarjoaa vastauksia useammassa kategoriassa. Tutustu alla ratkaisumalliemme perusrakenteeseen tai ota suoraan yhteyttä!

Heikki "Hessu" Närvänen
Seikkailutirehtööri, yleismies, TJ
Kaisa Tuomarla
Seikkailutirehtööri, kouluttaja, R&D
Valitse lähtökohta ja pysy kuulolla

Ratkaisu:

Team Builders
Sopimuksen mukaan
Tilan mukaan
Vakiopaikat / oma paikkatoive!
suomi / englanti / kysy muita!
Hinta alk.
kysy!
"Yhdessä" on enemmän kuin yhdessä!

Työelämätaidoilla ja tiimitaidoilla on tutkitusti suora yhteys tuottavuuteen.

Team Builders-päivän aiheina ovat esim. vuorovaikutustaidot, ryhmätyötaidot, itseohjautuvuus, palautteen antaminen ja vastaanottaminen, muutos ja siihen reagoiminen, positiivisen ja negatiivisen asenteen vaikutus, tiimin roolitukset ja yhteistoiminnalliset työtavat.

Koulutuksemme painottuvat osallistamiseen ja eroavat siksi perinteisistä kalvosulkeisista. Koulutuspäivämme sisältävät runsaasti toiminnallisia harjoituksia, työpajoja, keskusteluja ja aktivointia. Tekemällä oppii ja paras asiantuntijuus löytyy omasta työyhteisöstä: me kaivamme sen esiin!

Team Builders- päivän jälkeen saatte mukaanne työkalupakin, jolla muuttaa tieto näkyviksi teoiksi ja käyttäytymiseksi työyhteisössä.

Amazing Experts
2–6 h
20–300 hlö
Vakiopaikat / oma paikkatoive!
suomi / englanti / kysy muita!
Hinta alk.
kysy!
Oivalluksia ja tuloksia tiimipelillä!

Testatusti moneen tarkoitukseen venyvä, Tampere City Huntin pohjalle rakennettu toiminnallinen asiantuntijuuspäivä. Keskustan rasteilla käsitellään asiakkaan omia aiheita, sisältöjä ja teemoja tai keskitytään puhtaasti ryhmädynamiikan keskeisiin elementteihin.

Tästä perehtymis– ja koulutuspäivästä olemme toteuttaneet asiakkaan toiveesta myös luontoversioita, joita tuotamme noin 120 henkilöön asti puistoon ja metsään.