EN
asiantuntija
palvelut
ASIANTUNTIJA
PALVELUT
Aivot hereille ja haaste pöytään
Moninpeliä.

Tuotamme koulutukset ja seminaarit halutusta aiheesta täysin uudella tavalla.
Kaikkien asiantuntijapalveluidemme kulmakivenä on toiminnallisuus. Muokkaamme meille annetut aiheet pelillisiksi liikuntaa ja ryhmätyötä kysyviksi pisteiksi.
Suurten ryhmien kaupunkisuunnistukset sisältävät tehtäviä haluamastanne aiheesta ja toiminnallisia rasteja juuri pyydetystä asiasisällöstä. Seminaari, mutta auditoriona on kaupunki!

Koulutuspatterissamme on myös perinteisempiä luentosaliin sopivia koulutuksia. Emme kuitenkaan koskaan vain luennoi, vaan kaiken avaimena on työyhteisön osallistaminen toiminnallisuuden ja mukaansatempaavien, todetusti kehittävien harjoitusten kautta.

Kun haussa on :
Työyhteisötaitojen kehittäminen
Ratkaisu työyhteisön ongelmaan
Askelmerkkienmääritteleminen tulevaan
Toimivat ja tehokkaat työtavat
Työhyvinvointi 


Tutustu alla ratkaisumalliemme perusrakenteeseen tai ota suoraan yhteyttä!

Heikki "Hessu" Närvänen
Seikkailutirehtööri, yleismies, TJ
heikki.narvanen@amazingcity.fi
puh. 0400 734 174
whatsapp 24/7
Kaisa Tuomarla
Seikkailutirehtööri, kouluttaja, R&D
Valitse lähtökohta ja pysy kuulolla

Ratkaisu:

Team Builders
Sopimuksen mukaan
Tilan mukaan
Vakiopaikat / oma paikkatoive!
suomi / englanti / kysy muita!
Hinta alk.
kysy!
"Yhdessä" on enemmän kuin yhdessä!

Työelämätaidoilla ja tiimitaidoilla on tutkitusti suora yhteys tuottavuuteen.

Team Builders-päivän aiheina ovat esim. vuorovaikutustaidot, ryhmätyötaidot, itseohjautuvuus, palautteen antaminen ja vastaanottaminen, muutos ja siihen reagoiminen, positiivisen ja negatiivisen asenteen vaikutus, tiimin roolitukset ja yhteistoiminnalliset työtavat.

Koulutuksemme painottuvat osallistamiseen ja eroavat siksi perinteisistä kalvosulkeisista. Koulutuspäivämme sisältävät runsaasti toiminnallisia harjoituksia, työpajoja, keskusteluja ja aktivointia. Tekemällä oppii ja paras asiantuntijuus löytyy omasta työyhteisöstä: me kaivamme sen esiin!

Team Builders- päivän jälkeen saatte mukaanne työkalupakin, jolla muuttaa tieto näkyviksi teoiksi ja käyttäytymiseksi työyhteisössä.

Esimerkkejä Team Builders-koulutuksistamme: 

2-3 h Ryhmätyötaidot ja vuorovaikutus: täsmäkoulutus toiminnallisin tehtävin, sisältöä
2-3 pv Syventävät työyhteisötaidot. Kattava koulutus työelämätaidoista ja niihin vaikuttavista tekijöistä, runsaasti työpajoja ja harjoituksia.

Amazing Experts
2–6 h
20–300 hlö
Vakiopaikat / oma paikkatoive!
suomi / englanti / kysy muita!
Hinta alk.
kysy!
Oivalluksia ja tuloksia tiimipelillä!

Testatusti moneen tarkoitukseen venyvä, Tampere City Huntin pohjalle rakennettu toiminnallinen asiantuntijuuspäivä. Tuotamme keskustaan toiminnallisen "pelikentän", jonka rasteilla käsitellään asiakkaan omia aiheita, sisältöjä ja teemoja tai keskitytään puhtaasti ryhmädynamiikan keskeisiin elementteihin. Joko kisaillen tai oppien -- tai molempia! Keskiössä on kuitenkin haluttu koulutus ja ryhmä, ei yksilön suorite. City Hunt päättyy aina yhteiseen loppupurkuun, jossa käydään päivän sisältö kuvamuistoineen ja oppimistuloksineen läpi hersyvällä ja mieleenpainuvalla tavalla.

Tästä perehtymis– ja koulutuspäivästä olemme toteuttaneet asiakkaan toiveesta myös luontoversioita, joita tuotamme noin 120 henkilöön asti puistoon ja metsään.