EN
esittely
ESITTELY
Amazing Tampere
Joustava kumppani


Seikkailuissamme ajatukset lähtevät irti arjesta ja Tampere muuttuu taatusti mukaansatempaavaksi ympäristöksi. Porukka hitsautuu yhteen omalla tyylillään, tarvittaessa hyvinkin tavoitteellisesti oman aiheen ympärillä!
Koulutuksissamme saat yhdistelmän toiminnallisuutta sekä teoriaa, yhdistettynä mielenkiintoiseksi ja mieleenpainuvaksi kokonaisuudeksi.

Seikkailut sekä koulutukset tapahtuvat omien konseptiemme avulla, sisällä tai ulkona. Seikkailuissamme ryhmät liikkuvat joko tablettisovelluksemme avulla tai ilman - ryhmäkoosta riippuen. Jokatapauksessa saatte aina joustavan ja ensiluokkaisen palvelun, jopa 300 henkeen saakka.

Toiset syttyvät kisaamisesta, toiset rennosta menosta - mutta meillä kaikki osallistuvat tasavertaisesti. Pitkä kokemus erikokoisista ja erilaisista ryhmistä, ajanmukaiset työkalut sekä osaava henkilökunta – meillä on kaikki mitä tarvitaan onnistuneen virkistyspäivän tai koulutustapahtuman luomiseksi!

Toimimme vastuullisesti ja ympäristöä huomioiden. Toimimme keskustassa, joten julkisilla kulkuvälineillä pääsee aina paikalle, ja seikkailuissamme liikutaan vain ja ainoastaan lihasvoimalla.
Omassa arjessa valintojamme ohjaa kestävyys ja ekologisuus. Luonnollisesti kierrätämme, liikumme mahdollisimman paljon jalkaisin ja toimarinkin auto kulkee puhtaasti biokaasulla.
Yksi toimintaperiaatteitamme on verkostomainen toiminta, ja kumppaneiltamme odotamme myös vastuullisuutta omassa toiminnassaan.

Amazing Tampere

Huoleton valinta

ABB Oy, Grid Integration yksikkö
Asiakkaallamme oli tarve hankkia yrityksen n. 90 hengen osastolle tyhypäivä kesäjuhlan teemalla tampereen keskustassa, avaimet käteen -toteutuksena.

Päivän kohokohtana ja vastapainona muulle kokoussisällölle toimi järjestämämme City Hunt -kaupunkiseikkailu.

Päivä alkoi aamukahvien merkeissä ravintolasta, ennen aamupäivän tiivistä kokousosuutta. Kokouksen ja lounaan jälkeen lähdettiin pienemmissä joukkueissa kaupunkiseikkailulle. Kukin joukkue sai valintojensa seurauksena muovailla omannäköisensä seikkailun, minkä jälkeen olikin otollinen aika nauttia seikkailuun sopivat virvokkeet. Kaupunkiseikkailun sisältö tehtiin oman konseptimme pohjalle, huomioiden asiakkaan haluamat aiheet. Tarjolla oli kaupungin maisemia ja historiaa, ongelmanratkaisua, etsimistä ja bongaamista sekä monessa paikassa yhteishenkeä kohottavia, ryhmätyötä vaativia tehtäviä. Noin kolmen tunnin seikkailu päättyi iloisten joukkueiden palatessa takaisin varattuun ravintolaan. Kaikkien saavuttua käytiin seikkailu läpi, katsottiin loistokkaat kuvat ja palkittiin hyvästä syystä hymyilevät voittajat.

Jälkipelit aloitettiin erinomaisen illallisen merkeissä. Monta muistorikasta hetkeä tuli taltioitua osallistujien mieliin ja valtava määrä valokuvia jäi niin muistoksi kuin muuhunkin vapaaseen käyttöön asiakkaalle.

Asiakkaalle helppo ja aikaa säästävä tapa järjestää tyhypäivä, meille järjestäjänä valtava määrä pieniä yksityiskohtia joiden pitää sopia saumattomasti yhteen.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Puhuisitko mielummin oikealle ihmiselle?

Ota yhteyttä!

Heikki "Hessu" Närvänen
Seikkailutirehtööri, yrittäjä
Kaisa Tuomarla
Seikkailutirehtööri, koulutuskone, R&D
Lähde oman kaupunkisi Franchising yrittäjäksi!

Kaikki valmiina.

Nettisivut
Webhotelli, domain, toimiva sivusto seikkailukoneineen ja kaikki tulevat päivitykset kuuluvat hintaan!
Markkinointi
Jatkuvasti uudistuvat, loistavat pohjat kaikkeen viestintään aina käytössäsi mainostit sitten somessa, lehdessä tai kentällä!
Sovellus
Saat käyttöösi myös Amazing Cityn tablettisovelluksen. Tästä tulee luottotyökalusi upeiden seikkailuiden järjestämisessä!
Uskottava
Me huolehdimme toimivan, johdonmukaisen brändin kehittämisestä ja ylläpidosta. Sinä toimit aluejohtajana.
Joustava
Markkinointipanostukset ja hiljaiset sesongit huomioidaan lisenssimaksussa, jotta homma olisi kannattavaa aina.
Kannustava
Lisenssimaksu on pieni ja kulurakenne perustuu toteutumaan siten, että lisämyynti tuo aina etua.