EN
asiantuntija
palvelut
ASIANTUNTIJA
PALVELUT
Tiimitaidoilla aivot hereille
Moninpeliä.

Mitä on työyhteisön kehittäminen ja miten edesautetaan työhyvinvointia yhteisöstä käsin?
Työyhteisön kehittämistä voi olla myös uusittu strategia, visio tai tuote, joka koko henkilöstön tulee tuntea ja sisäistää.

Hyvän työyhteisön tunnistaa henkilöstön halusta osallistua.
Miten sitten luodaan osallistava ilmapiiri, miten vuorovaikutusta voi kehittää, miten sitoutamme? Miten saadaan aikaan joustavuutta, positiivista asennetta ja miten voi vaikuttaa oman työn kuormittavuuteen?

Meillä on vahva osaaminen työyhteisörakenteiden inhimillisistä taustatekijöistä.
Tuomme paikalle tutkitun teorian ja työkalut muutokseen ja kehittämiseen, mutta emme koskaan vain luennoi. Meidän koulutuksissamme työporukka tekee, luo ja treenaa itse.

Paras tapa uuden, ison informaation sisäänajoon ei ole kalvosulkeiset! Me viemme sisältönne keskelle kaupunkia tai metsää ja laitamme henkilöstön ottamaan sen haltuun itse mukaansatempaavalla, todetusti hauskalla tavalla.Esimerkkejä aiheista, joista olemme kouluttaneet sisällä ja ulkona:

Uuden yritysstrategian lanseeraus
Henkilöstön orientoiminen uuteen toimintamalliin
Työyhteisön toimiva vuorovaikutus
Osallisuus ja vaikuttaminen työyhteisössä
Toimivat ja tehokkaat työtavat tiimissä
Työn kuormittavuus
Muutos ja siihen reagoiminen
Työhyvinvointi ja työssä jaksaminen
Työyhteisökulttuurin ja ilmapiirin parantaminen


Tutustualla koulutuspalveluidemme perusrakenteeseen ja ota yhteyttä.
Tulemme mielellämme kertomaan lisää!

Heikki "Hessu" Närvänen
Seikkailutirehtööri, yrittäjä
heikki.narvanen@amazingcity.fi
puh. 0400 734 174
whatsapp 24/7
Kaisa Tuomarla
Seikkailutirehtööri, kouluttaja, R&D
Anna meille haaste

Ratkaisu:

Amazing Promotions
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
Missä tahansa
Suomi / englanti
Hinta alk.
kysy!
Promootioita uudella tavalla

Promootiot ovat toteutettavissa joko suljettuina tapahtumina oman yrityksen sisällä, tai yrityksen asiakkaille, mutta myös yleisötapahtumina suurelle tai pienelle osallistujamäärälle.

  • uuden tuotteen lanseeraus
  • ominaisuuksien tuominen tutuksi
  • käyttökokemuksen saaminen
  • palautteen kerääminen
  • yms.

Tarpeita on paljon ja kaupunkiseikkailuun pohjautuvan konseptimme avulla voimme toteuttaa hyvin erityyppisiä promootioita ja lanseerauksia. Käyttäjä saa omakohtaisen mieleenpainuvan kokemuksen ja yritys saa halutessaan hyvinkin syvällistä palautetta asiakkailta.

Team Builders
Sopimuksen mukaan
Tilan mukaan
Vakiopaikat / oma paikkatoive!
suomi / englanti / kysy muita!
Hinta alk.
kysy!
"Yhdessä" on enemmän kuin yhdessä!

Yhdessä” on enemmän kuin yhdessä!

Työelämätaidoilla ja tiimitaidoilla on tutkitusti suora yhteys tuottavuuteen.
Team Builders-päivän aiheina ovat esim. vuorovaikutustaidot, ryhmätyötaidot, itseohjautuvuus, palautteen antaminen ja vastaanottaminen, muutos ja siihen reagoiminen, positiivisen ja negatiivisen asenteen vaikutus, tiimin roolitukset ja yhteistoiminnalliset työtavat.

Koulutuksemme painottuvat osallistamiseen ja eroavat siksi perinteisistä kalvosulkeisista. Koulutuspäivämme sisältävät runsaasti toiminnallisia harjoituksia, työpajoja, keskusteluja ja aktivointia. Tekemällä oppii ja paras asiantuntijuus löytyy omasta työyhteisöstä: me kaivamme sen esiin!

Team Builders- päivän jälkeen saatte mukaanne työkalupakin, jolla muuttaa tieto näkyviksi teoiksi ja käyttäytymiseksi työyhteisössä.

Esimerkkejä Team Builders-koulutuksistamme:

2-3 h Ryhmätyötaidot ja vuorovaikutus: täsmäkoulutus toiminnallisin tehtävin, sisältöä
2-3 pv Syventävät työyhteisötaidot. Kattava koulutus työelämätaidoista ja niihin vaikuttavista tekijöistä, runsaasti työpajoja ja harjoituksia.

Amazing Experts
2–6 h
20–300 hlö
Vakiopaikat / oma paikkatoive!
suomi / englanti / kysy muita!
Hinta alk.
kysy!
Oivalluksia ja tuloksia tiimipelillä!

Testatusti moneen tarkoitukseen venyvä, kaupunkiseikkailun pohjalle rakennettu toiminnallinen asiantuntijuuspäivä. Tuotamme keskustaan toiminnallisen "pelikentän", jonka rasteilla käsitellään asiakkaan omia aiheita, sisältöjä ja teemoja tai keskitytään puhtaasti ryhmädynamiikan keskeisiin elementteihin. Joko kisaillen tai oppien - tai molempia! Keskiössä on kuitenkin haluttu koulutus ja ryhmä, ei yksilön suorite. Seikkailu päättyy aina yhteiseen loppupurkuun, jossa käydään päivän sisältö kuvamuistoineen ja oppimistuloksineen läpi hersyvällä ja mieleenpainuvalla tavalla.

Tästä perehtymis– ja koulutuspäivästä olemme toteuttaneet asiakkaan toiveesta myös luontoversioita, joita tuotamme noin 120 henkilöön asti puistoon ja metsään.