EN
amzpaketit
AMZPAKETIT

Ohjelmapaketit

Elämyksiä Teille

Tyhypäivä, virkistyspäivä, tiimipalaveri, ohjelmaa kokouksen oheen? Meiltä saat valmiin testatun ratkaisun kaikkiin tarpeisiin, joko täysin valmiina pakettina, tai tarpeellisin osin räätälöitynä toteutuksena.

Max. 30hlö seikkailut voidaan päättää omiin tiloihimme Finlaysonin alueella, ja sinne on saatavissa haluamanne juomatarjoilut.
Kaikkiin paketteihimme voidaan myös yhdistää saumattomasti mm. kahvila - / ravintolapalveluita.

Tampere Specials
2–3 h
4–70
Tampereen keskusta
Suomi, englanti, kysy!
Hinta alkaen
790
Kaupunkiseikkailu Teille tehtynä!

Valitse iloinen kilpailumeininki tai hyväntuulinen kulkeminen pienemmissä joukkueissa ilman kisapaineita. Visailua, herkkuja, yhteistyötä, haasteita ja kuvaamista ydinkeskustassa kulkevalla reitillä - tai sitten teidän toiveittenne mukaisella reitillä ja sisällöllä.

Kaupungilla liikutaan oman tablettisovelluksemme avulla, joten eksyä et voi. Saat myös paljon hauskaa kuvamateriaalia muistoksi, kuten saat myös vähän vahingossa ryhmähengen nostatusta, tutustumista toisiin sekä vapautumista arjesta.
Tamperelaiset tulevat löytämään kotikaupungistaan aina uutta ja ulkopaikkakuntalaisille tämä on mitä oivallisin tapa tutustua kaupunkiin.
Valitse valmis elämyksellinen paketti tai teille luotu oma kokonaisuus.

Esimerkkipaketti: Tavataan toimistollanne, hotellissa tai muussa sovitussa paikassa, jossa jaetaan joukkueet, pelivälineet ja annetaan ohjeistus. Tässä yhteydessä voi hyvin olla esim. aamukahvit tai lounas.
Joukkueet kiertävät heille tehdyn reitin, poiketen tarvittaessa välivirvokkeilla. Loppuhuipennuksena kokoonnumme vielä yhteen katsomaan hankittua kuvamateriaalia, palkitsemaan voittajat ja tietty aloittamaan jälkipelit...

Special Agents
2–3 h
8-70
Tampereen keskusta
Suomi, englanti, kysy!
Hinta alkaen
790
Agenttiseikkailu Tampereen keskustassa!

Ovatko teidän joukkueenne riittävän hyviä agentteja?

Tämä seikkailu tapahtuu oman tablettisovelluksemme avulla, joka ohjaa agenttitiimit ratkomaan annettua arvoitusta reitillä ydinkeskustassa. Agenttiseikkailu kysyy tiimityötä, hoksottimia, huumoria ja heittäytymistä, ja antaa paljon hauskoja hetkiä - niin seikkailun aikana kuin sen jälkeenkin!

Tämä ohjelma alkaa yleensä Finlaysonin alueelta, mutta tarvittaessa muualtakin keskustassa.
Agenttikierros vie ryhmät läpi ydinkeskustan, joten ulkopaikkakuntalaisille se on oiva tapa tutustua tampereeseen ja tamperelaisille seikkailu tuo samalla uutta näkökulmaa omaan kotikaupunkiin.

Amazing Tasting
2h
2-15
Tornissa Finlaysonin alueella
Suomi
Hinta alkaen
39
Skumppaa vai giniä?

Tämä seikkailu ei vie kaupungille, tämä on seikkailu makuihin. Loistava valinta illanvieton alkajaisiksi tai ihan muuten vaan. Sopii myös mainiosti kaupunkiseikkailun oheen lisämausteeksi. Valitse omasi!


Suklaata ja skumppaa!
Sisältää 5 erilaisen suklaan tastingin Tallipihan Suklaapuodin valikoimista, yhdistettynä pieneen visaan makunystyröiden tulkinnoista.
Lisäksi mukaan kuuluu kaksi lasillista kuohuviiniä, ja tällä hetkellä pakettiin kuuluu laadukas luomucava Pares Balta. Toki alkoholitonkin vaihtoehto on mukana.

Gin & Tonic!
Pelkkää kultamitalilaatua. Kolme palkittua Giniä, kukin parhaan sille sopivan tonic-veden kera. Pääset tekemään ja maistamaan siis kolme täysin erilaista yhdistelmää, juuri niinkuin valmistaja sen haluaa tehtävän.
Mukana on:
Pyynikin Käsityöläispanimo: Payday Craft Gin
Tampere Brewing & Distilling Co: Tampere Gin
Kyrö Distillery: Napue Gin

Tastingien kesto on ryhmästä riippuen noin tunti ja tila on ryhmällä yksityisessä käytössä aina kaksi tuntia, eli aikaa on istuskeluun myös tastingin jälkeen ja juomia on saatavilla lisää.
Tila on mahdollista varata pidemmäksikin aikaa, varaustilanteista riippuen.


Tampere City Hunt
3–5 h
50–300
Tampereen keskusta
Suomi, englanti, kysy!
Hinta alkaen
39
Tempaa mukaansa kunnosta ja iästä riippumatta!

Osallistujia on 50-300 henkeä, ja sille määrälle pitäisi keksiä jotain ohjelmaa, niin että kaikki saavat siitä yhtälailla irti, kunnosta ja taustasta riippumatta?

Tähän ohjelmaan voivat osallistua samanarvoisesti ihan kaikki jokaiselle sopivalla haastetasolla, ilman jonottamista tai odottelua tehtäväpaikoilla!
City Hunt tempaa jokaisen mukaansa.


Sisällössä on lukuisa määrä erilaisia rasteja keskusta-alueella, sisältäen mm. kisailua, tiimityötä, ongelmanratkaisua ja strategian punomista.
Ja tästä ohjelmasta, kuten kaikista muistakin seikkailuistamme, tulet saamaan muistoksi ainutlaatuista valokuva- ja videomateriaalia.

Ohjelmaan on helppo ja mukava yhdistää erilaisia ruokailuja. Esim. lounaan voi nauttia ennen seikkailua tai joustavasti sen lomassa. Seikkailun lopetus ja palkintojenjako voivat olla sitten illallisen yhteydessä - ihan tarpeista riippuen.

Amazing Polttarit
2–3 h
4–16 hlö (tarvittaessa 50 hlö saakka)
Tampereen keskusta-alue
suomi
Hinta alkaen
490
Takuuvarma avaimet käteen -ratkaisu polttariporukalle!

Miltä kuulostaisi Amazing Tampere -henkinen joukkuekilpailu n. 3 km reitillä, jossa tulee vastaan erilaisia tehtäviä – niin sankarille kuin koko porukalle? Heittäydy kuvaushaasteisiin, haasta itsesi ja ryhmäsi tiedoissa ja taidoissa!

Reitin voi kiertää yhtenä ryhmänä mutta silti tiimit toisiaan vastaan kisaten. Vaihtoehtona voisi olla vaikkapa morsiusparin yhteinen polttari-iltapäivä ennen omia iltaohjelmia: sulhasen joukkue vastaan morsiamen joukkue? Näissä polttareissa heittäytyminen ja kisamoodi ovat suorastaan välttämättömiä!

Meiltä saat kaiken tarvittavan: sisällön, tekniikan (tabit ja kamerat), 1–2 maistiaista matkalla, hulvattomat kuvamuistot huikeasta päivästä, Amazing Tampere-huivit, palkinnot voittajille, oman vetäjän seikkailun alkuun ja loppuun.

Baarirastit eivät kuulu hintaan, mutta lisämaksusta tai omakustanteisesti ne onnistuvat (suosittelemme!)

Kierros päättyy näköalapaikkaan, johon et muuten pääsisi: Finlaysonin Seelannin torniin, josta on 360 asteen näkymät Tampereen kattojen ylle, kuohuviinin kera tietenkin!

Outdoor Escape
2–3 h
2–40 henkilöä
Vakiopaikat / oma paikkatoive
Suomi, englanti, kysy!
Hinta alkaen
550
Jännän äärellä luonnon keskellä!

Vaihtoehto perinteiselle pakohuoneelle - ongelmanratkaisua raittiissa ilmassa!

Outdoor Escapen tarinalliset seikkailut haastavat porukan enemmän älyllisesti, vähemmän fyysisesti.

Alussa et tiedä jutusta paljoakaan – lopussa löydät itsesi monen tehtävän kautta mysteerin keskiöstä.

Tämä on tiivistunnelmaista tiimityötä parhaimmillaan, koko ryhmällä tai pienemmissä joukkueissa!
Tämä metsäpakopeli vie mukanaan...