EN
amzpaketit
AMZPAKETIT
Toimivaksi todetut ohjelmapaketit

Ne suosituimmat.

Tampere Specials
2–3 h
4–70
Tampereen keskusta
Suomi, englanti, kysy!
Hinta alk.
790
Kaupunkiseikkailu Teille tehtynä!

Valitse hersyvä kilpailumeininki tai hyväntuulinen kulkeminen pienemmissä joukkueissa ilman kisapaineita. Visailua, herkkuja, yhteistyötä, haasteita ja kuvaamista ydinkeskustassa olevalla reitillä - tai sitten teidän toiveittenne mukaisella reitillä ja sisällöllä.

Kaupungilla liikutaan oman tablettisovelluksemme avulla, joten eksyä et voi ja saat myös paljon hauskaa kuvamateriaalia muistoksi. Tamperelaiset tulevat löytämään kotikaupungistaan aina uutta ja ulkopaikkakuntalaisille tämä on mitä oivallisin tapa tutustua kaupunkiin.
Valitse valmis elämyksellinen paketti tai teille luotu oma kokonaisuus.

Esimerkkipaketti: Tavataan toimistollanne, hotellissa tai muussa sovitussa paikassa, jossa jaetaan joukkueet, pelivälineet ja annetaan ohjeistus. Tässä yhteydessä voi hyvin olla esim. aamukahvit tai lounas.
Joukkueet kiertävät heille tehdyn reitin, poiketen tarvittaessa välivirvokkeilla. Loppuhuipennuksena kokoonnumme vielä yhteen katsomaan hankittua kuvamateriaalia, palkitsemaan voittajat ja tietty aloittamaan jälkipelit...

Max. 30 hengelle lopetus voi olla jommakummassa asiakastilassamme Finlaysonin alueella kuohuviinin tai muun tarjoilun kera, meillä on anniskeluoikeudet.

Special Agents
2–3 h
8-70
Tampereen keskusta
Suomi, englanti, kysy!
Hinta alk.
790
Agenttiseikkailu Tampereen keskustassa!

Lähde selvittämään, että mitä ihmettä keskustassa onkaan tapahtunut!

Tämä seikkailu tapahtuu oman tablettisovelluksemme avulla, joka ohjaa agenttitiimit ratkomaan annettua arvoitusta reitillä ydinkeskustassa. Agenttiseikkailu kysyy tiimityötä, hoksottimia, huumoria ja heittäytymistä!
Tämä ohjelma alkaa yleensä Finlaysonin alueelta, mutta tarvittaessa muualtakin keskustassa.
Agenttikierros vie ryhmät läpi ydinkeskustan, joten ulkopaikkakuntalaisille se on oiva tapa tutustuaTampereeseen ja Tamperelaisille seikkailu tuo samalla uutta näkökulmaa kotikaupunkiin.

Seikkailun jälkeen, jonka lomassa voi olla virvoketaukoja, kokoonnumme lopetukseen joko teidän tilaanne, tai max. 30 hengelle lopetus voi olla jommakummassa asiakastilassamme Finlaysonin alueella kuohuviinin tai muun tarjoilun kera, meillä on anniskeluoikeudet.

Tampere City Hunt
3–5 h
50–300
Tampereen keskusta
Suomi, englanti, kysy!
Hinta alk.
39
Tempaa mukaansa kunnosta ja iästä riippumatta!

Osallistujia on 50-300 henkeä, ja sille määrälle pitäisi keksiä jotain ohjelmaa, niin että maratoonari tai polkupyöräilijä saa päivästä irti yhtä paljon kuin se kollega, joka tykkää ottaa rennosti kävellen?

Tähän ohjelmaan voivat osallistua samanarvoisesti ihan kaikki jokaiselle sopivalla liikunnallisella tasolla, ilman jonottamista tai odottelua tehtäväpaikoilla!
City Hunt tempaa jokaisen mukaansa.


Sisällössä on lukuisa määrä erilaisia rasteja keskusta-alueella, sisältäen mm. kisailua, tiimityötä, ongelmanratkaisua ja strategian punomista.
Ja tästä ohjelmasta, kuten kaikista muistakin seikkailuistamme, tulet saamaan muistoksi ainutlaatuista valokuva- ja videomateriaalia.

Ohjelmaan on helppo ja mukava yhdistää erilaisia ruokailuja. Monesti aloitamme kevyellä lounaalla, jonka jälkeen joukkueet lähtevät seikkailemaan kaupungille. Kaupunkiseikkailun jälkeen on kokoontuminen yhteen ja iltapäiväkahvit tms. Seikkailun lopetus ja palkintojenjakojuhlallisuudet voivat olla sitten illallisen lomassa tai sen jälkeen, ihan tarpeista riippuen.

Amazing Polttarit
2–3 h
4–16 hlö (tarvittaessa 50 hlö saakka)
Tampereen keskusta-alue
suomi
Hinta alk.
490
Takuuvarma avaimet käteen -ratkaisu polttariporukalle!

Miltä kuulostaisi Amazing Tampere -henkinen joukkuekilpailu n. 3 km reitillä, jossa tulee vastaan erilaisia tehtäviä – niin sankarille kuin koko porukalle? Heittäydy kuvaushaasteisiin, haasta itsesi ja ryhmäsi tiedoissa ja taidoissa!

Reitin voi kiertää yhtenä ryhmänä mutta silti tiimit toisiaan vastaan kisaten. Vaihtoehtona voisi olla vaikkapa morsiusparin yhteinen polttari-iltapäivä ennen omia iltaohjelmia: sulhasen joukkue vastaan morsiamen joukkue? Näissä polttareissa heittäytyminen ja kisamoodi ovat suorastaan välttämättömiä!

Meiltä saat kaiken tarvittavan: sisällön, tekniikan (tabit ja kamerat), 1–2 maistiaista matkalla, hulvattomat kuvamuistot huikeasta päivästä, Amazing Tampere-huivit, palkinnot voittajille, oman vetäjän seikkailun alkuun ja loppuun.

Baarirastit eivät kuulu hintaan, mutta lisämaksusta tai omakustanteisesti ne onnistuvat (suosittelemme!)

Kierros päättyy näköalapaikkaan, johon et muuten pääsisi: Finlaysonin Seelannin torniin, josta on 360 asteen näkymät Tampereen kattojen ylle, kuohuviinin kera tietenkin!

Outdoor Escape
2–3 h
2–40 henkilöä
Vakiopaikat / oma paikkatoive
Suomi, englanti, kysy!
Hinta alk.
550
Jännän äärellä luonnon keskellä!

Ongelmanratkaisua raittiissa ilmassa!

Outdoor Escapen tarinalliset seikkailut haastavat porukan enemmän älyllisesti, vähemmän fyysisesti.

Alussa et tiedä jutusta paljoakaan – lopussa löydät itsesi monen tehtävän kautta mysteerin keskiöstä.

Tämä on tiivistunnelmaista tiimityötä parhaimmillaan, koko ryhmällä tai pienemmissä joukkueissa!